теплые гаражные ворота - изготовление под заказ - киев

На світовий ринок щорічно потрапляє дедалі більше в'їзних конструкцій, призначених на вирішення низки побутових завдань. Сучасне виготовлення гаражних воріт базується на персональних вимогах, які виставляють замовники. Попередньо з кожним клієнтом складається унікальний проект з індивідуальними розмірами захисної системи (ходовими чи нестандартними), варіантом оформлення, списком потрібних опцій, які встановлюються додатково, способом керування та іншими параметрами. Серед популярних брендів, що спеціалізуються на випуску конструкцій на замовлення на українському ринку представлені Alutech (Білорусь), Doorhan (Росія), Ryterna (Литва) та Wisniowski (Польща). Вибір в'їзної конструкції базується на ряді важливих факторів, серед яких фахівці виділяють міцність та надійність, антикорозійні властивості, протизламні характеристики, тепло- та звукоізоляцію, вартість.

эксклюзивные гаражные ворота под заказ с установкой за 14 дней

теплые ворота на гараж - производство гаражных ворот - Литва-Польша-Украина

Це цікаво:

фото гаражных ворот - заказать изготовление въездных систем - харьков

гаражные подъемные ворота из теплых сэндвич-панелей - под заказ

ЯК ВИБИРАТИ СУЧАСНІ ВОРОТА В ГАРАЖ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКАМИ ПО МІЦНОСТІ?

Надійність в'їзної конструкції визначається такими показниками як товщина сендвіч-панелей та сталевих листів, а також щільністю наповнювача стулки. Європейські виробники пропонують переважно кілька варіантів полотна в залежності від моделі. Наприклад, теплі ворота із сендвіч-панелей від Doorhan випускаються зі стулкою 40 мм, де сталева стрічка становить 0,4 мм. Як утеплювач пропонується спінений поліуретан без уточнення щільності. Завод Ryterna виготовляє секційні в'їзні конструкції з полотном 40 мм і металевим листом 0,4 мм. Наповнювачем виступає пінополіуретан із щільністю 47 кг/м³. Виробник Alutech пропонує стулку 45 мм, а сталева стрічка має товщину 0,4-0,5 мм. Заповнюється полотно жорстким пінополіуретаном із щільністю 46-47 кг/м³. Wisniowski пропонує кілька варіантів стулки, а саме – 40 і 60 м. Щільність теплого наповнення становить 42 кг/м³.

Важливою є також конструкція сендвічів. Всі виробники, крім Doorhan, виготовляють панелі із суцільним контуром, де зовнішній та внутрішній листи з'єднуються зверху та знизу. Завод із Росії ж використовує технологію, за якої прокладання енергофлексу розміщується між сталевими стрічками. Жорсткість секційних систем особливо важлива за підвищених вітрових навантажень, які можуть пошкодити полотно. Стійкість 3-4 класу демонструють вироби Alutech та Wisniowski.

гаражные ворота с установкой под ключ - современные уличные системы под заказ

установка дизайнерских гаражных ворот под ключ - монтаж за 10-14 дней

ЯКІ ПРОТИЗЛАМНІ ТА АНТИКОРОЗІЙНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРИТАМАННІ ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ВОРІТ ДЛЯ ГАРАЖА?

При покупці в'їзної системи основними критеріями вибору часто є довговічність та збереження привабливого зовнішнього вигляду без необхідності спеціалізованого догляду. Тому важливий серійний захист конструкції від впливу агресивних зовнішніх факторів. Завод Doorhan випускає рішення з цинком покриттям товщиною 18 мкм, що покриває всі металеві складові. Конструкції Ryterna тільки ґрунтуються (7 мкм) та фарбуються (25 мкм). Alutech використовує зразкове захисне покриття листової сталі – шар цинку наноситься з двох сторін, після чого поверхня ґрунтується та покривається пінополіуретаном 20-25 мкм. Лакофарбовий склад включає частинки поліаміду, що підвищують стійкість до хімікатів і механічного впливу. А роликові кронштейни виготовляються з нержавіючої сталі. Преміальна продукція Wisniowski: завод-ворот.in.ua/products/category/vorota-garazhnye-wisniowski також проходить багатоетапну захисну обробку: металева поверхня піддається хімічному очищенню, гарячій оцинковці, нанесенню складу з вісмуту та нікелю, поліетилену. У результаті, кожне покриття має гарантію не менше 10 років активної експлуатації.

Секційні системи хороші тим, що їх неможливо розкрити тихо та швидко. Окремі компоненти полотна близько прилягають один до одного, і не вдасться навіть підчепити стулку знизу. Завдяки цьому більшість виробників пропонує ригельний замок лише як опція. Тим не менш, іноді варто подбати про захист паркувального простору краще, ніж можуть запропонувати Doorhan та Ryterna. Еталонні протизламні властивості притаманні продукції преміум класу від Wisniowski. Також завод Alutech надає конструкції з товстими панелями та ригельним замком, що забезпечують міцне зчеплення.

avtomaticheskie skladnye vorota - izgotovlenie vorot tipa garmoshka - ustanovka - nedorogo

теплые гаражные ворота - изготовление под заказ - киев

ПОКАЗНИКИ ЗВУКО- І ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ І ВАРТІСТЬ ГАРАЖНИХ ВОРІТ З УСТАНОВКОЮ

За підтримку мікроклімату в приміщенні відповідає відсутність будь-яких містків холоду та велика товщина стулки. Так загальні показники рівня термоізоляції для перерахованих вище виробників становлять: Doorhan – 1,1 Вт/м2С, Alutech – 1 Вт/м2С, Ryterna – 0,9 Вт/м2С, Wisniowski – 0,79 Вт/м2С. Звукоізоляція приблизно однакова всім виробів – 21-24 Дб.

Якщо ж говорити про вартість систем, то до преміального сегменту відносять системи Wisniowski, до середнього – Alutech та Ryterna, до бюджетного – Doorhan. Але на прикладі конструкції з типовими параметрами 3500х2400 мм ця різниця розмивається. Так модель Doorhan коштуватиме близько 669€, Alutech – 770€, Ryterna – 785€, Wisniowski – приблизно 985€. Але ці ціни можуть змінюватися в залежності від обраних технічних та дизайнерських характеристик, а також від списку опцій.

skol'ko stoyat garazhnye vorota - pol'sha - kiev

энергоэффективные ворота на гараж - заказать красивые въездные системы - днепр

ДЕ ЗАМОВИТИ ПІДЙОМНІ ВОРОТА НА КУЛЬТІ З МОНТАЖЕМ ПО УКРАЇНІ?

За співвідношенням ціна/якість найбільше виграють конструкції Alutech. Якщо ж говорити про преміальний сегмент, то однозначно варто вибрати моделі Wisniowski з великою кількістю опцій та гнучкими характеристиками. «ЗАВОД ВОРІТ Дніпро» пропонує прості в монтажі та обслуговуванні рішення під необхідний розмір. Більшість показників клієнти визначають самі під час складання персонального проекту. Щоб купити секційні ворота на гараж за зниженою ціною від виробника, приходьте до нашого виставкового салону для оформлення замовлення. Офіційний шоу-рум у Дніпрі знаходиться на вул. Князя Володимира Великого, 3Д. Бажаєте попереднього розрахунку вартості вашого проекту? Телефонуйте: +380503562116, +380671121704.

ПИТАННЯ ВІДПОВІДЬ

 

  • Які коефіцієнти теплоізоляції демонструють найпопулярніші секційні конструкції з Європи?

Doorhan – 1,1 Вт/м2С, Alutech – 1 Вт/м2С, Ryterna – 0,9 Вт/м2С, Wisniowski – 0,79 Вт/м2С.

  • Які характеристики мають сендвіч-панелі металевих захисних систем?

Моделі Doorhan випускаються зі стулкою 40 мм, де сталева стрічка складає 0,4 мм. Як утеплювач пропонується спінений поліуретан без уточнення щільності. Завод Ryterna виготовляє секційні в'їзні конструкції з полотном 40 мм і металевим листом 0,4 мм. Наповнювачем виступає пінополіуретан із щільністю 47 кг/м³. Виробник Alutech пропонує стулку 45 мм, а сталева стрічка має товщину 0,4-0,5 мм. Заповнюється полотно жорстким пінополіуретаном із щільністю 46-47 кг/м³. Wisniowski пропонує кілька варіантів стулки, а саме – 40 і 60 м. Щільність теплого наповнення становить 42 кг/м³.

  • Яку антикорозійну обробку надає виробник Вишневський?

Металева поверхня піддається хімічному очищенню, гарячому оцинкуванню, нанесенню складу з вісмуту та нікелю, поліефірному покриттю. У результаті, кожне покриття має гарантію не менше 10 років активної експлуатації.

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ ТА ОГОРОЖ ПО УКРАЇНІ

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота